Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Artemis' Corner

Suicide Squad αποκριές
Το 2016 ήταν μια χρονιά που όλοι περίμεναν με ανυπομονησία να βγει στο σινεμά ο νέος  Joker  μετά από 8 χρόνια, όπου τον είχε παίξει ο θρυλικός Heath Ledger, και μαζί του μία κοπέλα που έκλεψε την παράσταση όχι μόνο στην ταινία αλλά και στην καρδιά των περισσότερων! Μιλάμε φυσικά για την Harley Quinn!

Οι απόκριες του 2017 έφτασαν και εδώ στην Ελλάδα και όπως και στο εξωτερικό η νούμερο ένα επιλογή για στολή φέτος είναι Harley & Joker.. είτε μιλάμε για ζευγάρια είτε μεμονωμένα!

Προσωπικά σαν κλασσική nerd, που έχει έρωτα με την Harley από το 2000 που είχα διαβάσει το κόμικ “Batman: Harley Quinn #1”, δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έμαθε όλος ο κόσμος το alter ego μου ή να νευριάζω που έγινε γνωστή μόνο από ένα trend της εποχής!

Όπως και να’χει  σημασία έχει πως στις απόκριες όλοι μπορούμε να βγάλουμε έξω έναν άλλον μας εαυτό… κάτι που θαυμάζουμε… κάτι που δεν μπορούμε να είμαστε στο μέγιστο όλο τον υπόλοιπο καιρό… και κανένας δεν πρόκειται να σχολιάσει! Πάνω από όλα έχει σημασία να περνάμε καλά και να διασκεδάσουμε στην μία από τις ομορφότερες εποχές του χρόνου!

Όλοι οι δρόμοι φέτος θα γεμίσουν με λευκά δέρματα, πράσινα μαλλιά, κοτσιδάκια, κοντά σορτσάκια, κατακόκκινα χείλη και ένα attitudeWANNA PLAY?” από τους δύο λατρεμένους  μας κακούς! Η τρέλα φέτος αγγίζει το κόκκινο και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παραδοθούμε στο κύμα της εποχής και να ευχαριστηθούμε το κάθε της λεπτό!!

ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!



Mελιγκώνη Άρτεμις

1 σχόλιο: