Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Smash Point



                                             
                           
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ


                  
                                        Γεώργιος Βάλλας Σταγόνες  Πολιτικής
                                   Msc Soil Science & Chemistry of Soil
Tοπικός Σύμβουλος Αργυρούπολης
Ο Γεώργιος Βάλλας είναι Εδαφολόγος – Χημικός απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται με τα κοινά από το 2010, έχει εκλεγεί δύο συνεχόμενες φορές και είναι Τοπικός Σύμβουλος Αργυρούπολης με τη παράταξη Ενωμένη Πόλη του νυν Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης, Ιωάννη Κωνσταντάτου.





 Νάσος Μάμαλης – O ΣοσιαΛηστήςΟικονομολόγος 
 MSc Maritime
Ο Νάσος Μάμαλης είναι κάτοχος τίτλων σπουδών στα Οικονομικά και στην Ναυτιλία και Διεθνές Εμπόριο από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Έχει εμπειρία στον τομέα των Οικονομικών και έχει λάβει μέρος σε οικονομικά συνέδρια γνωστών οργανωτικών Οίκων.



                

 
 Βασιλική Σαράφη – Societys Reflection
Public Relations and Communications Expert
H Βασιλική Σαράφη είναι κάτοχος ΜΑ στην Παγκόσμια Επικοινωνία (American University of Paris) και BA στις Διεθνείς Σχέσεις με Μinors στην Ψυχολογία και Κοινωνιολογία και Δίπλωμα στα Διεθνή Ανθρώπινα Δικαιώματα (Webster University Geneva Campus). Έχει μεγάλη ενασχόληση στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων, Κοινωνικών Μέσων Δικτύωσης και στη Διοργάνωση Εκδηλώσεων. 






Κωνσταντίνος Κατσιάμης - Cine Core
3D Animator , Multimedia Producer
Ο Κωνσταντίνος Κατσιάμης είναι απόφοιτος του Middlesex University με πτυχίο και μεταπτυχιακό στον τομέα του 3D Animation and Multimedia Productions. Έχει μεγάλη ενασχόληση, λόγω του επαγγελματός του, με τον τομέα του Kινηματογράφου καθώς και των Video Games.









Γιάννης Μιχαλαρόγιαννης - Health's Spot 
Διατροφολόγος, Γυμναστής
Ο Γιάννης Μιχαλαρόγιαννης έχει σπουδάσει στα ΙΕΚ ΑΚΜΗ Διατροφολογία-Διαιτολογία καθώς και Αθλητισμό. Έχει δουλέψει ως προπονητής σε διάφορα γυμναστήρια καθώς και ως σύμβουλος ισορροπημένης διατροφής. Έχει συμμετάσχει ως  εισηγητής σε διάφορα σεμινάρια περί Άσκησης και Διατροφής.








Γεώργιος Α. Ράπτης - Στα Χέρια της Αλήθειας
Ιστορικός
Ο Γεώργιος Α. Ράπτης συμμετέχει στο πρόγραμμα σπουδών B.A. History (Honours) του University of Highlands & Islands, UK και είναι απόφοιτος της Σ.Τ.Ε. Ανάβυσσου (ΜΑΓ).Έχει λάβει μέρος σε πανευρωπαϊκά σεμινάρια Μεσαιωνικής και Νεότερης Ιστορίας. Ασχολείται με τη συγγραφή ενώ έχει αποσπάσει τη 2η θέση στον διαγωνισμό φανταστικής ιστορίας νέων συγγραφέων του Perth College UHI. Σαν μέλος του συνόλου παραδοσιακής και Βυζαντινής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Αγρίνιου, έχει διακριθεί σε πανευρωπαϊκούς και πανελλήνιους διαγωνισμούς.






ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ 






Bάσια Γκούβρα - V for Vassia 
Πολιτισμιολόγος, Ενδυματολόγος 
Η Βάσια Γκούβρα είναι απόφοιτος του τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημιού Πατρών. Έχει επίσης ασχοληθεί με τον τομέα της μόδας καθώς συνεχίζει τις σπουδές της στο Σχέδιο Μόδας και Ενδυματολογίας.  







Άρτεμις Μελιγκώνη – Artemis' Corner                                 
Ηair Stylist and Make-Up Artist
Η Άρτεμις Μελιγκώνη είναι ιδιοκτήτρια επιχείρησης πάνω στον τομέα της κομμωτικής και της αισθητικής. Έχει μεγάλη ενασχόληση στον τομέα  του καλλωπισμού με ειδίκευση στον τομέα της ομορφιάς και της Διατροφολογίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου