Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Αrtemis' Corner

Single στις 14 Φλεβάρη

Έφτασε η πιο ερωτική μέρα του χρόνου… ξαφνικά όπου και να κοιτάξεις γύρω σου (μαγαζιά, ανθοπωλεία, ζαχαροπλαστεία.. ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, instagram κτλ)  βλέπεις καρδιές αρκουδάκια και γενικά μια ατμόσφαιρα ρομαντικά αρωματισμένη. 
Τι γίνεται όμως όταν ο έρωτας σε βομβαρδίζει από παντού και εσύ είσαι μόνος?
Η απάντηση είναι μια.. σιγά μην κάτσεις να σκάσεις! Μια μέρα σαν όλες τις άλλες είναι… αντί να κάτσεις μέσα και να ρίξεις τον εαυτό σου σε κατάθλιψη, όπως κάνουν δυστυχώς οι περισσότεροι, κάνε κάτι διαφορετικό. Γιόρτασε την ελευθερία σου!! Υπάρχει λόγος που είσαι μόνος σου.. Περιμένεις κάτι αξιόλογο να έρθει στην ζωή σου και μια μέρα τον χρόνο δεν πρέπει να σε επηρεάζει!
Πάρε την παρέα σου και βγες! Βγες για φαγητό, για ποτό για ό,τι σε ευχαριστεί! Τι και αν οι υπόλοιποι στο μαγαζί κατά πάσα πιθανότητα είναι ζευγάρια? Εσύ θα είσαι με τους ανθρώπους που θα σε κάνουν ευτυχισμένο κάθε μέρα! Θα γελάσεις θα περάσεις καλά και ούτε που θα σε νοιάζει τι γίνεται γύρο σου μετά από τα πρώτα 10 λεπτά!
Στην ζωή πρέπει να απολαμβάνουμε το κάθε λεπτό την κάθε στιγμή. Και σαν κλείσιμο το μόνο που έχω να πω είναι πως όταν ερωτευτείς αληθινά και βρεις και εσύ τον ΄΄Βαλεντίνο’’ σου θα γιορτάζεις κάθε μέρα είτε είναι 14 Φλεβάρη είτε όχι!!
 Και όσο για φέτος μην σκας.. δύο μέρες αργότερα είναι η τσικνοπέμπτη που το κλίμα εκεί αλλάζει τελείως, φεύγουν οι καρδιές και τα λουλούδια, και ο μοναδικός χώρος για έρωτα είναι αυτός προς το φαγητό.



Μελιγκώνη Άρτεμις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου