Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Cine Core

AMERICAN GODS



Γειά σας παιδιά και καλοσορίσατε σε ένα ακόμα άρθρο του Cinecore. Αυτή την εβδομάδα και για πρώτη φορά δεν θα μιλήσουμε για κάποια ταινία που προβάλλεται στις κινηματογραφικές οθόνες αλλά για μία σειρά του Netflix που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Ας μιλήσουμε λοιπόν για το American Gods.

Η ιστορία μας ξεκινάει στην Αμερική του σημέρα όπου ο πρωταγονιστής μας ονόματι Μούν Σάντοου αποφυλακίζεται και ξεκινάει ένα ταξίδι για να επιστρέψει στο σπίτι του για την κηδεία της γυναίκας του. Στο αεροδρόμιο θα συναντήσει έναν μυστηριώδη άνδρα ονόματι κύριος Γουένσντεϊ ο οποίος του προσφέρει δουλειά σαν σωματοφύλακας του. Ο Σάντοου στη πορεία θα ανακαλύψει πως ο ο κύριος Γουένσντεϊ  δεν είναι αυτό που φαινέται και θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία μάχη που μαίνεται αιώνες. Η πίστη του και ο κόσμος του θα κλονιστούν συνθέμελα και ο ίδιος θα καλεσθεί να πάρει αποφάσεις που θα κρίνουν την έκβαση αυτού του πολέμου.





Αυτό είναι το American Gods με πολύ απλά λόγια, μία σειρά που ξεκίνησε να παίζεται τον Απρίλιο του 2017 σε παραγωγή της Starz Originals που βασίζεται στο ομόνυμο βιβλίο του Νίλ Γκάϊμαν και ήδη ετοιμάζεται για την δεύτερη σεζόν του. Θεαματικό με εξαιρετική πλοκή, δράση, μυστήριο και μοναδικές ερμηνείες. Ο Ίαν ΜακΣέϊν στον ρόλο του κυρίου Γουένσντεϊ πραγματικά συναρπάζει ενώ ο πρωτοεμφανιζόμενος Ρίκι Γουίτλ στον ρόλο του Σάντοου υπόσχεται μεγάλες και απολαυστικές στιγμές στην σειρά. Είναι μία σειρά που προτείνω ανεπιφύλακτα και είμαι βέβαιως πως θα σας καθηλώσει. Καλή προβολή!



Kατσιάμης Κωνσταντίνος , 3D  Αnimator & Multimedia Producer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου