Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Cine Core

ANGRY BIRDS




Γειά σας παιδιά και καλωσήρθατε στο τελευταίο άρθρο του Cinecore για το καλοκαίρι. Μετά την τεράστια επιτυχία τους στις οθόνες των κινητών μας, τα Angry Birds, μεταφέρθηκαν στην μεγάλη οθόνη για να μαγέψουν μικρούς και μεγάλους. Πάμε λοιπόν να δούμε τι κατάφεραν τα Angry Birds στο κινηματογραφικό τους ντεμπούτο.

Η ταινία μας ξεκινάει στο νησί των πουλιών όπου όλα τα πτηνά ζούν ευτυχισμένα και αρμονικά….όλα εκτός από τον Ρέντ, ο οποίος έχει προβλήματα θυμού κάτι που τον καθιστά ευέξαπτο και μη επιθυμητό από τους υπόλοιπους κατοίκους του νησιού. Ένα περιστατικό θα τον βάλει σε μία τάξη στην οποία θα πρέπει να μάθει να ελέγχει τον θυμό του και εκέι γνωρίζει τα υπόλοιπα μέλη της παρέας, τον Βόμβα, τον Τσάκ και τον τρομακτικό και λιγομίλητο Τέρενς. Ξαφνικά ένα πρωινό φτάνει στο νησί ένα καράβι γεμάτο γουρούνια που, αρχικά παρουσιάζονται σαν φίλοι τον πουλιών αλλά έχουν σαν απότερο σκοπό να κλέψουν τα αυγά τους για να τα κάνουν ομελέτα. Τώρα ο Ρέντ καλείται να προβάλει όλο του τον θυμό και να σώσει τα αυγά από τα γουρούνια πριν να είναι πολύ αργά.


Αυτή είναι η πλοκή της ταινίας μας σε γενικές γραμμές. Μία ταινία κινουμένων σχεδίων η οποία περιέχει όλο το πακέτο για να διασκεδάση μικρούς και μεγάλους. Έξυπνα αστεία, δράση και καλοδουλεμένο σενάριο σε συνδυασμό με τις φωνές των Τζέϊσον Σουντέϊκις, Τζος Γκαντ, Πίτερ Ντίνκλατζ και πολλών άλλων είναι μία ταινία που σίγουρα δεν θα σας απογοητέυσει και θα σας διασκεδάσει. Τα εφέ ήταν πολύ κάλα και προσεγμένα και το animation ήταν συναρπαστικό. Τα Angry Birds ήρθαν ορμητικά στις κινηματογραφικές οθόνες όπως άλλωστε μόνο αυτά ξέρουν.




Kατσιάμης Κωνσταντίνος , 3D  Αnimator & Multimedia Producer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου