Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Artemis' Corner

Βάλε στην ζωή σου έναν καλλιτέχνη

Σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι διαφορετικοί από τους υπόλοιπους… άνθρωποι που τους έχουν προικίσει οι 9 μούσες! Συνήθως είναι εσωστρεφείς και εκφράζονται μέσα από την τέχνη τους όποια και να είναι αυτή! 

Είναι άνθρωποι των άκρων και σε μια παρέα ή θα είναι αυτοί που θα ακούγονται συνεχώς ή σχεδόν καθόλου.

Ένας τέτοιος άνθρωπος παθιάζεται με ότι πιστεύει και αγαπά… έχει μεγάλες ιδέες, όνειρα  και πάθη! Όταν τον γνωρίσεις στην αρχή θα σου κρυφτεί βάζοντας μια μάσκα (χιούμορ, ειρωνεία, σαρκασμός και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς) μέχρι να νιώσει άνετα μαζί σου. Όντας ευαίσθητος από την φύση του και ζώντας το κάθε τι στο ζενίθ πρέπει να τον κερδίσεις για σε βάλει στην ζωή του!

Το ερώτημα όμως είναι τι εξής… ΄΄Αξίζει να βάλεις ένα τέτοιο άτομο στην ζωή σου?΄΄

Εγώ προσωπικά θα σου πω ναι!! Έχοντας έναν καλλιτέχνη στην ζωή σου, ότι και να είναι (μουσικός, ποιητής, ζωγράφος, χορευτής κτλ) θα σε βοηθήσει να δεις τον κόσμο με διαφορετικά μάτια! Θα σε κάνει να νιώσεις και να ζήσεις πράγματα που πίστευες πως υπάρχουν μόνο μέσα σε σελίδες βιβλίων ή σε ταινίες. Όλα αυτά βεβαίως δεν θα τα κάνει για να σε εντυπωσιάσει, θα συμβούν πολύ απλά γιατί θα σε έχει παρασύρει στον κόσμο του!


Εν κατακλείδι είτε σαν φίλος, είτε σαν έρωτας, είτε σαν ένας απλός γνωστός ένας καλλιτέχνης θα σου αλλάξει την ζωή! Θα σε κάνει να μην κοιτάς τον κόσμο μόνο με μαύρο και με άσπρο! Όχι μόνο θα δεις το γκρι αλλά μαζί του θα ανακαλύψεις και όλα τα χρώματα της ίριδος!!




Μελιγκώνη Άρτεμις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου