Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Cine Core

WONDER WOMAN



Γειά σας παιδιά και καλωσορίσατε σε ένα ακόμα άρθρο του Cinecore. Τρέμε Marvel γιατί η Νταϊάνα της Θεμισκύρας, κόρη της Ιπολλύτης ήρθε να κατακτήσει την μεγάλη οθόνη.  Η DC μπαίνει πλέον δυναμικά στο παιχνίδι προσφέροντας μας ίσως ένα από τα καλήτερα origin stories μέχρι στιγμής. Πάμε λοιπόν να δούμε τι μας προσέφερε στην θεαματική αυτή ταινία.

Η ιστορία μας ξεκινάει με την Νταϊάνα να βρίσκεται στο απομονομένο από τον υπόλοιπο κόσμο νησί των Αμαζόνων, την Θεμισκύρα, όπου μεγαλώνει και εκπαιδεύεται στην τέχνη του πολέμου. Μέχρι την στιγμή που εμφανίζται ο Στίβ Τρέβορ, ένας αμερικανός πιλότος που θα συντριβεί με το αεροπλάνο του λίγο έξω από το νησί και θα τον διασώσει η Νταϊάνα.

Ο Στίβ ενημέρωνει τον λαό της Θεμισκύρα πως ζούν σε πολύ σκοτεινούς καιρούς λόγο του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και η Νταϊάνα αποφασίζει πως πρέπει να εγκαταλείψει το νησί για να βοηθήσει την ανθρωπότητα μιάς και αυτό είναι το χρέος των Αμαζόνων. Εισερχόμενη  σε έναν πρωτόγνωρο γι’ αυτή κόσμο, θα πρέπει πέραν της προσπάθειας της για την σωτηρία του κόσμου και το τέλος του πολέμου να μάθει πως το φαίνεσθαι και το είσθε είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα και πως οι άνθρωποι δεν λειτουργούν πάντα με βάση τι είναι καλό αλλά και με το τι του συμφέρει.



Αυτή είναι με πολύ απλά λόγια η πλοκή της ταινίας μας. Η αληθεία είναι πως πρέπει να είναι από τις πιο καλές ταινίες που έχει βγάλει η DC μέχρι στιγμής. Από όποια σκοπιά και αν την πάρεις την ταινία δεν έχει κάπου κάποιο ελάττωμα. Η υποκριτική της Γκάλ Γκαντότ στον πρωταγονιστικό ρόλο είναι φανταστική αλλά δεν επισκιάζει τους δευτεραγωνιστές  Κρίς Πάϊν, Ντέϊβιντ Θιούλις και Ντάνι Χιούστον που για ακόμα μία φορά υποδύονται αψεγάδιαστα τους ρόλους τους. Τα ειδικά εφέ είναι προσεγμένα και μετρημένα χωρίς να κουράζουν και ο Χανς Ζίμερ μας μαγεύει για ακόμα μία φορά με την μοναδική μουσική επιμέλεια της ταινίας.  Πιστεύω πως η Πάττυ Τζέκινς μας προσέφερε μία φανταστική ταινία για την προέλευση της πιο δυνατής γυναίκας του Justice League. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να δείτε την ταινία και τα σχόλια δικά σας. Καλή προβολή! 



Kατσιάμης Κωνσταντίνος , 3D  Αnimator & Multimedia Producer


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου