Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Cine Core

BAYWATCH



Γειά σας παιδιά και καλωσήρθατε σε ένα ακόμα άρθρο του Cinecore. Καλοκαιράκι πλέον και μαζί με όλον τον κοσμό πάμε και μεις παραλία συντροφιά με τον Ντουέϊν Τζόνσον και τον Ζάκ Έφρον. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην μιλήσουμε για το Baywatch που προβάλεται αυτή την στιγμή στην μεγάλη οθόνη δεδομένης και της εποχής. Πάμε λοιπόν να δούμε τι λέει το reboot της επιτυχημένης σειράς των 90’s.

Η ιστορία μας λαμβάνει χώρα στην παραλία του Emerald Bay της Φλόριδας στην οποία η ναυαγωσοστική ομάδα του Μίτς Μπιουκάναν περιπολεί και προστατεύει τους λουόμενους της. Όλα κυλούν ομαλά για τους πρωταγονιστές μας μέχρι την στιγμή που σακουλάκια με ναρκωτικά και πτώματα ξεβράζονται στην παραλία και ο Μίτς καλείται να εξιχνιάσει το μυστήριο. Σαν να μην του έφταναν όλα αυτά, ένας νεαρός ολυμπιονίκης κολύμβησης, ο οποίος ξέπεσε από την δόξα του λόγο της επαναστατικής φύσης του, γίνεται μέλος της ομάδας του Μίτς και ξεκινάει να "ταρακουνάει τα νερά" μέσα στην ομάδα. Ο Μίτς τώρα καλείται να λύσει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από την σπείρα ναρκωτικών ενώ ταυτόχρονα πρέπει να κρατήσει την ομάδα του ενωμένη.

Αυτή είναι η ιστορία μας με πολύ απλά λόγια και τόσο απλή είναι και η ταινία μας γενικά. Θα έλεγε κανείς πως είναι μία ευχάριστη ταινία για να δεί κανείς και να περάσει το απογευμά του αλλά μέχρι εκεί. Η ταινία δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω από εφηβικά αστεία και τραγελαφικές καταστάσεις που θα μπορούσε κανείς να πεί πως είναι εκατό τοις εκατό προβλέψιμες. Θα μπορούσε εύκολα ο τίτλος της να είναι ‘Το American Pie Πάει Παραλία’. Ο Ντουέϊν Τζόνσον ρίχνει μερικές πολύ καλές ατάκες σε συνδιασμό με τον Ζάκ Έφρον αλλά μέχρι εκεί. Η αλήθεια είναι πως δεν πιστεύω πως αξίζει να δώσει κανείς επτά ευρό στο σινεμά για να την δεί αλλά αν θέλει κανείς να δεί μια ανάλαφρη, καλοκαιρινή κωμωδιούλα τότε το Baywatch είναι η καλήτερη επιλογή.





Kατσιάμης Κωνσταντίνος , 3D  Αnimator & Multimedia Producer

2 σχόλια: