Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Smash Point : Guest Hour

 Επερχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα

Το 2015 μας ξύπνησε από το λήθαργο της ασφάλειας τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι. Θεωρήθηκε λαθεμένα από πολλούς «ειδικούς» ότι ήταν μεμονωμένα περιστατικά. Όμως μετά και το δεύτερο και τρίτο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι έχουμε και άλλες πόλεις που μπήκαν στην θλιβερή αυτή λίστα όπως η Νίκαια της Γαλλίας, το Λονδίνο, η Μασσαλία, η Κωνσταντινούπολη, το Βερολίνο και πρόσφατα η Αγία Πετρούπολη και η Στοκχόλμη. Γιατί εμείς να αποτελέσουμε εξαίρεση;

Ο καθένας θα πει το δικό του. Συχνά ακούμε ότι εμείς είμαστε ουδέτεροι ή ότι οι άραβες μας συμπαθούν ή ακόμα ότι δεν υπάρχει θρησκευτικός φανατισμός. Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω. Αρχικά δεν είμαστε ουδέτεροι ανήκουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ που είναι οι εχθροί των ισλαμιστών όπως άλλωστε έχουν ανακοινώσει πολλές φορές στα κηρύγματα μίσους τους. Επίσης μην ξεχνάμε τις σχέσεις που έχουμε με το Ισραήλ, ενώ είμαστε και Χριστιανοί πράγματα που αποτελούν κόκκινα πανιά. Δεύτερον οι Άραβες μας συμπαθούν αλλά οι Ισλαμιστές μας βλέπουν σαν άπιστους και όπως λέει το κοράνι ή θα γίνουν μουσουλμάνοι ή πρέπει να πεθάνουν. Αν δεν με πιστεύετε, διαβάστε το κοράνι. Τρίτον για το θρησκευτικό φανατισμό τι έχω να πώ; Μόνο το ΚΕΕΡΦΑ και το ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν θέλουν να δουν (λόγω χρηματοδότησής τους από Σαουδική Αραβία) την αλήθεια.

Όμως τι γίνεται στην Ελλάδα; Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα ζουν σε δομές 100.000 περίπου λαθρομετανάστες που ήρθαν από το 2015 ενώ υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι 500.000. Δηλαδή υπολογίζεται (διότι κανείς δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των λαθρομεταναστών) σε 600.000 άτομα δηλαδή το 6% του πληθυσμού της Ελλάδος. Οι περισσότεροι είναι Πακιστανοί, Μπαγκλαντέζοι, Ιρακινοί, Αφγανοί κ.α. Αρκετοί είναι άκρα φανατισμένοι Ισλαμιστές. Μάλιστα να δούμε το θέμα με μαθηματικά για να μην λέμε ότι είμαι και ρατσιστής. Το 2015 εισχώρησαν στην Ελλάδα 805.000 μετανάστες από 27 διαφορετικές χώρες εκ των οποίων μόνο το 15% αποτελούνταν από Σύριους (περίπου 120.000 άτομα) ενώ γυναίκες και παιδιά αποτελούν το 17% (περίπου 137.000 άτομα). Άρα έχουμε 670.000 περίπου άνδρες όπου το 90% (δηλαδή 603.000 άτομα) είναι σε στρατεύσιμη ηλικία (18 έως και 45 ετών). Μιλάμε δηλαδή για μια δύναμη 60 μεραρχιών του στρατού!!!! Την ίδια στιγμή οι Μυστικές Υπηρεσίες Αυστρίας, Ουγγαρίας, Γερμανίας και Δανίας υπολογίζουν σε 8.000 τους βετεράνους μαχητές του ISIS που γύρισαν στην Ευρώπη μέσω Ελλάδος.

Άρα και το 1% να πάρουμε από τους μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα να είναι ικανό να εκτελέσει τρομοκρατικό χτύπημα μιλάμε για 6030 άτομα έτοιμα να θυσιαστούν. Ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί ότι δεν μπορεί αυτό να γίνει; Δεν γίνονται αυτά στην Ελλάδα. Ας κάνουμε κάποια ερωτήματα:
·         Οι πρόσφυγες της Σμύρνης και του Πόντου έφεραν τις οικογένειές τους και ήταν υποσιτισμένοι και ρακένδυτοι. Οι εν λόγω μετανάστες όχι μόνο δεν είναι Σύριοι αλλά είναι κυρίως άνδρες σε στρατεύσιμη ηλικία, καλοντυμένοι και τροφαντοί. Όποιος δεν με πιστεύει να πάει σε μια δομή φιλοξενίας.
·         Σε όλες σχεδόν τις δομές έχουν βρεθεί όπλα (ναι και πυροβόλα όπλα), ναρκωτικά και φυσικά προπαγανδιστικό υλικό του ISIS (ναι τα καλά παιδιά που αποκεφαλίζουν αβέρτα)
·         Οι πυρήνες που εκτέλεσαν τα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Βέλγιο και Γαλλία είχαν συλληφθεί το 2015 στην Αθήνα αλλά με απόφαση των Βελγικών και Γαλλικών αρχών αφέθηκαν ελεύθεροι
·         Στην Αθήνα υπάρχουν 216 παράνομα τζαμιά που δεν γνωρίζουμε το τι συμβαίνει μέσα. Να γιατί πρέπει να φτιαχτεί το τζαμί στο Βοτανικό. Για να ξέρουμε τι γίνεται.

Άρα και στατιστικά η Ελλάδα αποτελεί στόχο για τον Ισλαμισμό λόγω Χριστιανισμού, Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΝΑΤΟ και φυσικά λόγω ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει ένα κτύπημα.

Τι πρέπει να κάνουμε εμείς; Φυσικά να ξεφύγουμε από τα κολλήματα μήπως μας πουν ξενοφοβικούς και να αφήσουμε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Να αυξηθεί η αστυνόμευση και να γίνουν έλεγχοι και απελάσεις μεταναστών.


Αλλιώς…… Σκεφτείτε το σενάριο στην 1η παράγραφο. Ας πάρουμε για παράδειγμα το κτύπημα στην Αγία Πετρούπολη και Βρυξέλλες και παλαιότερα σε Μαδρίτη και Λονδίνο (2004) θα δούμε ότι είχαμε κατά μέσο όρο για κάθε βόμβα περί τους 10 νεκρούς και 30 τραυματίες. Ενώ από πυροβολισμούς (πχ Παρίσι ) είχαμε άλλους 15 νεκρούς και 20 τραυματίες. Έτσι αν πούμε ότι γίνονται 4 τέτοια χτυπήματα στην Αθήνα θα έχουμε (συνδυασμό με βόμβες και πυροβολισμούς) 100 νεκρούς και περί τους 200 τραυματίες. Θα το δεχτούμε αυτό; Εύχομαι να ξυπνήσουμε πριν είναι πολύ αργά. 

Θ.Σ. , Αξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου