Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Cine Core

GUARDIANS OF THE GALAXY VOL.2



Γεια σας παιδιά και καλωσορίσατε σε ένα ακόμα άρθρο του Cinecore. Είχε δεν είχε τα κατάφερε για ακόμα μια φορά η πολυαγαπημένη μας Marvel και εννοείτε πως σήμερα θα συζητήσουμε για το Guardians of the Galaxy Vol. 2. Η τρελή πεντάδα του Starlord επέστρεψε στην μεγάλη οθόνη για να μας συνεπάρει με τις απίστευτες διαγαλαξιακές περιπέτειες της. Ας δούμε λοιπόν τι μας προσέφερε η Marvel σε αυτή την ταινία.

Η ιστορία μας ξεκινάει σε έναν πλανήτη όπου οι φύλακες του γαλαξία έχουν προσληφθεί από μία φυλή ονόματι Ηγεμόνες για να προστατέψουν κάτι ενεργειακές μπαταρίες από μία εξωγήινη απειλή οι οποίες κοστίζουν πολύ ακριβά στην μαύρη αγορά. Ενώ καταφέρνουν να τις προστατέψουν, ο Ρόκετ Ρακούν κρατάει μερικές για να βγάλει λίγα χρήματα παραπάνω. Ταυτόχρονα από το πουθενά εμφανίζεται ο πατέρας του Πίτερ Κουίλ, γνωστός και ως Starlord, ο οποίος αποδεικνύεται πως είναι Ουράνιος δηλαδή κάποιου είδους θεός. Τώρα οι φύλακες του γαλαξία θα πρέπει να πάρουν τις απαντήσεις που χρειάζονται όπως τι είναι πραγματικά ο πατέρας του Πίτερ, που ήταν τόσο καιρό και γιατί εμφανίστηκε τώρα ενώ παράλληλα θα πρέπει να γλιτώσουν από τις αρμάδες των Ηγεμόνων που τους κυνηγάνε.

Αυτή είναι κατά κάποιο τρόπο η πλοκή της ταινίας μας με πολύ απλά λόγια. Η ταινία αυτή είναι πολύ ευχάριστη, με πολύ χιούμορ (η αλήθεια είναι πως σε κάποιες στιγμές της γέλασα με την ψυχή μου) και με φανταστικά ειδικά εφέ. Η εξέλιξη των χαρακτήρων από την πρώτη ταινία στο sequel είναι πολύ ενδιαφέρουσα και επιτέλους μας δίνονται κάποια στοιχεία για την προέλευση κάποιων χαρακτήρων (βλέπε Ρόκετ Ρακούν, Γιόντου κλπ) αλλά η αλήθεια είναι πως δεν ακούμπησε την μαγεία που είχε το πρώτο Guardians of the Galaxy.

 Το πρώτο ήταν πρωτοποριακό και κάτι πολύ καινούργιο δεδομένου του μοτίβου που ακολουθούσαν οι ταινίες σούπερ ηρώων κάτι που το δεύτερο δεν είχε. Ο κακός στο δεύτερο ήταν χλιαρός έως και αδιάφορος θα έλεγα και δυστυχώς δεν έχει καμία αναφορά στο Infinity wars  που όλοι περιμένουμε πως και πως  κάτι που η πρώτη ταινία είχε και με το παραπάνω. Παρόλα αυτά η ταινία ήταν πολύ καλή. Τα ειδικά εφέ όπως προανέφερα ήταν φανταστικά, το χιούμορ ήταν πολύ έξυπνο και διασκεδαστικό και είναι πραγματικά μία ταινία που στο τέλος της θα συγκινηθείς και θα σε κάνει να αναμένεις για τις υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν. Κλείνοντας μην ξεχάσετε πως μιλάμε για ταινία της Marvel, αυτό σημαίνει πως υπάρχουν και άλλες σκηνές μετά τους τίτλους τέλους και πιο συγκεκριμένα τρείς τις οποίες σας προτείνω να μην χάσατε. Καλή σας προβολή!!!



 Kατσιάμης Κωνσταντίνος , 3D  Αnimator & Multimedia Producer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου