Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Smash Point : Guest Hour


                           5 MAIOY: ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ MARFIN BANK 

3 Μαΐου 2010 κατά την διάρκεια μεγάλων πορειών διαμαρτυρίας ενάντια στα νέα μέτρα της τότε κυβέρνησης έχουμε τη τέλεση ενός αδικήματος που ακόμα δεν έχει κλείσει και δεν δικαίωσε τα θύματα. 

Από μπλοκ του ΣΎΡΙΖΑ βγαίνει μια ομάδα αναρχικών με καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Ηγέτης τους είναι ο μόνος που δεν καλύπτει το πρόσωπό του κα είναι ο γνωστός ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, πρόεδρος του ΚΕΕΡΦΑ. Οι αναρχικοί πέταξαν βόμβες μολότοφ μέσα στο υποκατάστημα της MARFIN BANK στη Φιλελλήνων και δεν άφηναν τον κόσμο να διαφύγει. Ήθελαν νεκρούς και τα κατάφεραν. Τραγική κατάληξη 3 νεκροί και ένα νεκρό αγέννητο έμβρυο. 7 χρόνια μετά δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη. Είναι λογικό να καλύψουμε τους αναρχικούς;

Ας δούμε βάση μαρτυριών κάποια γεγονότα;

  • Πυροσβέστης Σ.Γ. γνωστός μου εδώ και αρκετά χρόνια ήταν στο πρώτο όχημα της πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο. Όμως το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ εμπόδιζε το πυροσβεστικό να προσεγγίσει. Τυχαίο; Έτσι ο οδηγός έμεινε στο όχημα ενώ οι 2 πυροσβέστες έτρεξαν με τα πόδια στην τράπεζα ενώ προπηλακίστηκαν.

  • Ομάδα της ΔΕΛΤΑ όπου υπηρετούσε ο φίλος μου Ε.Ζ. εντοπίζει τους αναρχικούς που προσπαθούν να διαφύγουν και τους καταδιώκει μέχρι μια πολυκατοικία όπου ταμπουρώνονται. Ο εισαγγελέας αρνείται να επέμβει δείχνοντας το ανισόρροπο της Ελληνικής Δικαιοσύνης, που προσωπικά πιστεύω ότι αποτελεί τη ντροπή του τόπου και ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την κατάσταση που έχουμε φτάσει. Συγχρόνως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και δικηγόροι σπεύδουν και βοηθάνε στην απομάκρυνση των αναρχικών

  • Ο Πέτρος Κωνσταντίνου που φαίνεται χωρίς να κρύβει το πρόσωπό του είναι φάτσα κάρτα στο βίντεο που δείχνει την επίθεση και φαίνεται καθαρά η εμπλοκή του με το να κατευθύνει τους αναρχικούς. Ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος.

  • Εντός 2 εβδομάδων η Ελληνική Αστυνομία έχει εντοπίσει και συλλάβει όλους όσους εμπλέκονταν στην επίθεση. Δεν ακούστηκε πουθενά στα κανάλια. Ακόμα πιο τραγικό, η δικαιοσύνη απελευθέρωσε τους συλληφθέντες οι οποίοι βρίσκονται ελεύθεροι ανάμεσά μας.

Έτσι βλέπουμε ένα σχέδιο δολοφονίας 3 υπαλλήλων. Ένα σατανικό και καλά στημένο σχέδιο με συνεργασία των διαδηλωτών, των αναρχικών, των δημοσιογράφων και της δικαιοσύνης.
Εδώ θα ήθελα να σταθώ στα εξής:

  •  Γιατί η εισαγγελία δεν επέτρεψε στους αστυνομικούς να προχωρήσουν στις συλλήψεις;
  • Γιατί η εισαγγελία απελευθέρωσε τους συλληφθέντες;
  • Γιατί η εισαγγελία δεν ακουμπά τον Πέτρο Κωνσταντίνου;

Σίγουρα παίζονται μεγάλα παιχνίδια, όπως που βρίσκει τα λεφτά ο Κωνσταντίνου που εμπλέκεται σε τουλάχιστον 10 ΜΚΟ με κύρια το ΚΕΕΡΦΑ που διαδηλώνει υπέρ των Πακιστανών;  Δεν με ενοχλεί το ότι υποστηρίζει τους Πακιστανούς αλλά ότι συνεργάζεται με τον Τζαβέντ Ασλάμ πρόεδρο της Πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα ο οποίος προτρέπει τους ομοεθνείς τους να επιτεθούν σε Έλληνες αλλά και έχει σωρεία συλλήψεων από την Ιnterpol για εμπόριο λευκής σαρκός (κοινώς δουλεμπόριο).

Για το τελευταίο δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση ότι μόνο η Διεθνής Αμνηστία τάχθηκε ενάντια στην δίωξη του κ Ασλάμ, η Διεθνής Αμνηστία που σύμφωνα με ντοκουμέντα από έρευνες Ευρωπαίων και Αμερικάνων δημοσιογράφων χρηματοδοτείται από τη Σαουδική Αραβία. 

Μήπως μέρος της χρηματοδότησης των κκ Κωνσταντίνου και Ασλάμ πάει πλέον και προς την δικαιοσύνη μεριά; Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί ότι οι εν λόγω εγκληματίες κυκλοφορούν ακόμα ανάμεσά μας και ουδείς τολμά να τους ακουμπήσει;

Έτσι έχουμε 3 υπάλληλους και ένα βρέφος που δολοφονήθηκαν με περισσό σαδισμό και πλην των τραπεζικών υπαλλήλων, τους έχουμε οι υπόλοιποι ξεχάσει. Ένα έγκλημα που 7 χρόνια ζητά ακόμη δικαίωση. 

Ντροπή μας που το ανεχόμαστε.

Θ.Σ. , Αξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου